Invataksit

Invakuljetukset

Tarjoamme täyden palvelun invataksikuljetuksia. Hoidamme kyydit aina ovelta ovelle ja palveluumme sisältyy asiakkaan nouto sisältä ja saatto perille asti asiakkaan tarpeet huomioiden.

Asiakas otetaan huomioon selvittämällä tarvittavat esitiedot asiakkaan tarpeista jo ennen noutoa. Reittivalinnat ja ajotyyli sovitetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Kuljettajamme ovat koulutettu tehtäviinsä perusteellisesti ja hoitavat työnsä ammattitaidolla ja ihmisläheisellä asenteella.

Porraskiipijä hissittömiin kohteisiin

Käytössämme on uusia, turvallisia ja mukavia porraskiipijöitä, jotka soveltuvat kaiken tyyppisiin portaisiin. Asiakkaan ei tarvitse siirtyä omasta pyörätuolistaan, vaan porraskiipijä kiinnitetään asiakkaan tuoliin.

Mikäli asiakkaalla ei ole syystä tai toisesta omaa pyörätuoliaan, käytetään auton pyörätuolia.

Invakuljettajamme on koulutettu suorittamaan porrasvetoja turvallisesti myös ilman porraskiipijä. Pienissä porrasmäärissä tämä on usein nopeampi ja mukavampi tapa, mutta täysin turvallinen.

Porraskiipijä käytössä

Paarikuljetukset

Käytämme paarikuljetuksissa turvallisia, ammattikäyttöön valmistettuja ambulanssipaareja.

Paarien kuljettaminen hoituu helposti autoilamme.

Autot ja apuvälineet

Kalustomme koostuu moderneista ja laadukkaista Mercedes-Benz Sprinter -mallisista invatakseista, joissa on tehokas, turvallinen ja kokonaisvaltainen invavarustus. Kyytiin mahtuu kaksi pyörätuoliasiakasta avustajineen. Sähköpyörätuoleja mahtuu koosta riippuen yksi tai kaksi. Tehokkaat invanostimet nostavat vaivatta raskaammankin sähköpyörätuolin.

Jokaisen auton varustukseen kuuluu:

  • 2-pilari hissi
  • 2 pyörätuolipaikkaa
  • pyörätuolin nelipistekiinnitys
  • auton runkoon kiinnittyvä turvavyö
  • auton oma pyörätuoli
  • paarivalmius
Huom! Mikäli maksat kyytisi kuljetuspalvelukortilla, noudatathan kortin myöntäjän antamia ohjeita.