LISTEN TO THE BASS GO BOOM

SITÄ PAREMPAA ÄÄNENTOISTOA

VALITSE MUSIIKKISI

Biletaksit

Kuljettaja, voitko laittaa radiosta Loop FM:n?

Kuljettajamme rakastavat kuulla asiakkaalta toiveen “Kuljettaja, voisitko laittaa jotain musiikkia?” – Just say how loud. Biletaksiemme kuljettajat osaavat arvostaa musiikkia. Vaikka kuljettajillamme on pääsääntöisesti erinomainen musiikkimaku, sinä päätät mitä kuunnellaan. Suhisevia radiokanavia et näissä autoissa joudu kuuntelemaan.

Kolmessa autossamme on Helsingin AutoStudion rakentamat äänentoistolaitteet, joiden elementit ja laitteistot kuljettajat ovat itse valinneet mieltymyksiensä mukaan.

Mitä tällainen hifikokemus maksaa?

Ei yhtään enempää kuin tavallinenkaan taksi. Viikonloppuöisin nämä autot ovat kiireisiä, joten ennakkotilaus on varmin tapa saada biletaksi.

Arkeen ja juhlaan… tai tee arjesta juhlaa.

Festarit ovat yksi erinomainen syy käyttää biletaksejamme. Olit sitten menossa parhaan ystäväsi kanssa paikallisille festareille tai isolla porukalla kauemmas, mikään ei ole siistimpää kuin nostattaa fiilikset kattoon jo matkalla.

Polttareita olemme auttaneet onnistumaan jo lukuisia kertoja. Kuljettaja osaa pitää salaisuuden esimerkiksi matkan kohteesta ja olla mukana juonessa. Paras tapa onnistumiseen on sopia asioista jo etukäteen.

Synttärit käynnissä ja jossain vaiheessa iltaa on siirryttävä kotoa tai juhlapaikasta kaupungin sykkeeseen? Don’t stop the music! Bileitä ei tarvitse katkaista taksimatkan vuoksi. Kokemuksemme mukaan synttärisankarille on mieluisa yllätys, kun pihaan tulee meidän biletaksimme valmiina ottamaan biisitoiveita vastaan.

Enjoy the little things. Arkenakin on täysi oikeus hemmotella itseään. Hyvä musiikki, parempi mieli. Biletaksejamme on käytetty muun muassa matkalla fysioterapiaan antamaan lisätsemppiä päivään, työmatkoihin, yritysten henkilöstökuljetuksiin… kuten muissakin takseissamme, myös näissä vain mielikuvitus on rajana.